Programma Uitluiweek 2007!

De jaarlijkse Uitluiweek staat weer voor de deur. Hieronder het complete programma. In de komende weken kan er nog het één en ander wijzigen, dus houdt deze pagina in de gaten voor updates.

23 december: Klaverjasbrunch

Zoals elk jaar ook dit jaar weer de jaarlijkse klaverjasbrunch. Aanvang om 11:00. Vooropgave bij E. Kl. Lenderink, tel: 0575-451943.

26 december: Kerstpop

Vanaf 14:30 uur wens je iedereen een zalig kerstfeest in onze soos. Uiteraard onder het genot van een biertje en live-muziek.

27 december: Autopuzzelrit

De ANWB meld het al. Op donderdag 27 december word het weer druk op de wegen van gemeente Bronckhorst. De autopuzzelrit word gestart om 19:00 uur. Vooropgave bij Evert Jansen, tel: 0575-451355.

28 december: Flophouse Popquiz!

Herken jij elk deuntje al bij de eerste klanken? Weet jij welke gitaar Jimi Henrix bespeelde? Of vindt je het gewoon leuk je muziekkennis te testen met een groep vrienden? Kom dan naar de Flophouse Popquiz op vrijdag 28 december!

Op deze vrijdag in de Uitluiweek zal vanaf half elf gestreden worden om de punten door het herkennen van solo’s en intro’s of het juist beantwoorden van kennisvragen. De opgaves zullen gaan over oudere rocknummers, maar ook muziek van nu komt aan bod. Je kunt je per team van maximaal vier mensen opgeven en de deelname is gratis. Aansluitend zal er soosavond zijn.

Wil je meedoen, geef je dan vantevoren op via benbulten@hotmail.com onder vermelding van je teamnaam en het aantal teamleden. Tot ziens op de 28e.

29 december: Ouwelullensoos

De oudere dj’s van Flophouse poetsen hun platen nog eens op. En ook het oud personeel is het tappen nog lang niet verleerd. De Oudelullensoos is geopend vanaf 21.00 uur.

30 december: Afsluitingsavond

Ook dit jaar weer een Afsluitingsavond. Dit jaar met de voor ons allen bekende band The Missing Link! Train ook alvast je armspieren, want het vibratorhangen is dit jaar ook terug. Aanvang om 21:00.

31 december: Nieuwjaarsborrel

Als al het kruit de lucht in is geschoten, is het tijd voor feest. Vanaf 01:00 uur is iedereen welkom op de Nieuwjaarsborrel! Wees er op tijd bij want wederom geldt: VOL = VOL.

Geplaatst onder