Programma Uitluiweek 2008!

De jaarlijkse Uitluiweek staat weer voor de deur. Hieronder het complete programma. In de komende weken kan er nog het één en ander wijzigen, dus houdt deze pagina in de gaten voor updates.

[youtube]H0oYgKd74zE[/youtube]

Vrijdag 19 december: Flophouse Popquiz

Doe mee met de Flophouse Popquiz. In groepen (max. 4 personen) word er gestreden om unieke Flophouseprijzen door het toetsen van de muziekkennis, bijvoorbeeld door het herkennen van melodieën.

De Popquiz start om 21:30, zorg dat je op tijd bent. Inschrijven kan aan het begin van de avond in de soos. Deelname is gratis. Natuurlijk is de soos ook voor niet deelnemers de hele avond open.

Zaterdag 20 december: Tienerdisco

Speciaal voor de jeugd tussen de 12 en 15 jaar is er weer de Tienerdisco! Dat betekend van 20:00 tot 00:00 één groot feest! Zorg dat je er de 20e bij bent!

Zondag 21 december: Klaverjasbrunch

Zoals elk jaar ook dit jaar weer de jaarlijkse Klaverjasbrunch. Aanvang om 11:00.

Opgeven kan bij E. Klein Lenderink via telefoonnummer
0575-451943. Kosten bedragen €15,- per persoon.

Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 december: Kinderknalmiddag

Voor alle kids op de basisscholen van de oude gemeente Steenderen zijn er de Kinderknalmiddagen. Een supergezellige middag met allerlei spelletjes en activiteiten. Uitnodigingen worden via de basisscholen verspreid.

Vrijdag 26 december: Kerstpop

Vanaf 14:30 uur wens je iedereen een zalig kerstfeest in onze soos. Uiteraard onder het genot van een biertje en live-muziek, ditmaal verzorgt door Allez of Nikes.

Entree op vertoon van Floppas: €5,-
Zonder Floppas: €7,-

Zaterdag 27 december: Ouwelullensoos

De naam zegt het al, voor ouwe lullen die hun jeugdige jaren in en rond Flophouse te vinden waren. Terug in de tijd met het personeel en de muziek van toen. De Ouwelullensoos is geopend vanaf 21.00 uur.

Maandag 29 december: Autopuzzelrit

Elk jaar een spectakel met coureurs en bijrijders in alle leeftijdscategoriën. De autopuzzelrit word gestart om 19:00 uur. Opgeven kan bij Evert Jansen door te mailen naar evert.jansen@hetnet.nl.

De kosten bedragen €12,- per auto met 1 of 2 personen.
Voor elke persoon meer €3,-.

Dinsdag 30 december: Afsluitingsavond

De laatste Flophouse-avond van het jaar, met ook elk jaar een kleine competitie in de vorm van limbodansen of vibratorhangen. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan muziek. Dit jaar kan er gedanst worden op de klanken van meidenband Bell Pepper. De soos is om 21:00 open.

Entree op vertoon van Floppas: €4,-
Zonder Floppas: €6,-.

Donderdag 1 januari: Nieuwjaarsfeest

Als alle matten, potjes en pijlen opgebrand zijn, is het tijd voor feest. Vanaf 01:00 uur is iedereen welkom op de Nieuwjaarsborrel!

Let op: Er is maar een beperkte (bewaakte)garderobe. Woon je om de hoek, laat dan je jas thuis. Kom je van verder weg, trek dan niet je haute-couture jas aan maar een oude(re) jas. Er wil na een drukke avond nog weleens een jas vertrapt of vermist worden. Uiteraard proberen we dit alles zoveel mogelijk te voorkomen.

Kom op tijd, want wederom geld ook dit jaar: Vol = vol.

Vrijdag 2 januari: Soos open

Dit jaar een ietwat lange Uitluiweek, omdat het nou eenmaal zo uitkomt. Op vrijdag 2 januari is de soos gewoon open. Gezelligheid voor iedereen die nog energie over heeft. Verder niets bijzonders, behalve dan dat dit de eerste soosavond van het jaar is.

zondag 4 januari: Flopcafé nieuwjaarsborrel

Op zondag 4 januari zal ook het Flopcafé gewoon open zijn. Om 14:30 ben je welkom op de nieuwjaarsborrel.

Geplaatst onder