8 & 9 mei: Lentefeest 2009!

Aanstaande vrijdag en zaterdag is het weer zover, Lentefeest bij Flophouse. 2 dagen feest, zowel de vrijdag als de zaterdag. En dit alles in de funky disco jasje!

We beginnen de vrijdag met niemand minder dan DJ Dre, ook wel bekend als Andre (maneger) Nijman. Deze oude rot in het vak zal de tent laten klapperen met een mix van heerlijke rock-, pop-, dance- en natuurlijk discoplaten.

Zaterdag word het podium gevuld door twee andere top-acts. De Taliband en Hedys Ladys. We openen 21:00 met de nu al fameuze Taliband. Deze lokale rock ‘n roll legendes worden gevolgt door damesband Hedys Ladys. Deze elf (!) dames brengen de leukste plaatjes in een mix van disco en funk. Gegarandeerd voetjes van de vloer. Daarnaast staat in de soos Kunst met Peren. Het duo Kunst met Peren brengt voornamelijk repertoire uit de jaren 60 en 70 variërend van akoestische luisterliedjes tot aan stevige rocksongs.

Naast deze muzikale topstukken wordt de tent verder gevuld met de cocktailbar. De lekkerste lente-mixdrankjes voor u klaar gemaakt door onze cocktaildames en heer.

Het beloofd weer een gezellig festijn te worden, voor jong en oud! Tot Flophouse!

Geplaatst onder