De nieuwe serre van Flophouse!

Aanstaande vrijdag 25 september is het zover, de opening van de geheel vernieuwde serre in Flophouse, inclusief een schitterend rookpaleisje voor de rokers onder ons.

De laatste druppels verf worden verstreken, de elektra wordt aangesloten en de vloer wordt nogmaals flink geschrobd. Flophouse is klaar om de serre te openen onder het genot van een welkomstdrankje en toepasselijke muziek. Onze rokende bezoekers staan niet langer in de kou hun sigaretje weg te dampen, maar mogen lekker warm in het rookpaleis van de serre hun nicotine-adem uitblazen.

Echter niet alleen het rookpaleis is gebouwd, de rest van de serre is ook opgeknapt. Nieuwe vloertegels, nieuw plafond en een nieuwe keuken waarin weer onmundig gekookt kan worden voor onze Flophousegangers.

Komt allen op vrijdag 25 september om 21.00 naar J.J.C. Flophouse in Toldiek om dit nieuwe wereldwonder te aanschouwen!

Geplaatst onder