Gezocht: talent veur in de tent!

Begin 2009 hebben we bij Flophouse een nieuwe thema-avond gelanceerd genaamd ‘Tent veur talent’. Vanwege het grote succes en de vele positieve reacties zijn we van plan om deze thema-avond opnieuw te organiseren en wel op 29 januari 2010. Hiervoor zijn we op zoek naar bands.

Om op de Flophouse-bühne te mogen ‘performen’ moet je als band echter wel beschikken over een eigen repertoire en als het kan een unieke sound. Voor het optreden in de soos wordt geen vergoeding gegeven. Zie het als een buitenkans om je nummers te testen voor een kritisch doch gezellig publiek. Daarnaast staat een optreden in Flophouse Toldijk natuurlijk altijd goed in je live-gig-agenda en zorgen wij ervoor dat je als band niets te kort komt (zowel front- als backstage).

Speel jij in een band of (her)ken jij aanstormend talent, tip ons! Plaats een reactie of stuur een email, eventueel met demo’s, filmpjes, links etc. naar Flophouse en wij nemen contact met jou en/of je band op!

Geplaatst onder