Vernielingen in en rond Flophouse!

Hallo beste bezoekers,

De laatste paar weken loopt het aantal vernielingen na een avond Flophouse de spuigaten uit! Dit kan zo niet doorgaan. De volgende vernielingen zijn binnen gekomen bij het bestuur en vrijwilligers van Flophouse of door ons geconstateerd.

  • Dubbel vouwen voorrangsbord bij rotonde.
  • Slopen afvalbak t.h.v. de Leemstraat.
  • Rollen wc-papier uit Flophouse rondstrooien langs de gehele Hoogstraat.
  • Papiercontainer wegnemen en in de Kleine Beek gooien.
  • Elektriciteitskabels losrukken van de muur (naast grootte raam Flophouse).
  • Uit de grond rukken van Hectometerpaaltjes langs de Z. E. weg richting Hummelo.
  • Bloemen bij de rotonde eruit trekken.
  • Op de vrouwen WC is wcrolhouder gesloopt en is er een afgebroken.

Wij willen graag dat jullie allemaal op de hoogte zijn van deze gebeurtenissen. Dit kan zo niet doorgaan. Flophouse is een ontmoetingsplek voor en door de jeugd van nu en in de toekomst. Door al de vernielingen van de afgelopen tijd staat die toekomst op het spel.

Iedereen is en blijft van harte welkom in Flophouse maar dient zich wel zowel in Flophouse als op weg naar huis te gedragen. Hiernaast is de politie hierover ingelicht en zij zullen de aankomende tijd vaker langskomen. Het pasje zal worden ingenomen van diegene die betrapt worden! Als je wat gezien hebt meldt het dan bij een vrijwilliger van Flophouse.

Een plezierige Flophouseavond en prettige thuisreis,

Bestuur en vrijwilligers Flophouse.

Geplaatst onder