18 december: Flophouse Popquiz!

Weet jij alles van Jan Smit of ken je de nummers die in de Top 2000 van vorig jaar de eerste drie plaatsen bezet hielden? Misschien vind je het gewoon leuk vrienden af te troeven met jouw kennis van popmuziek? Dan ben jij de 18e van harte welkom in Flophouse. Op deze vrijdagavond zal de 3e editie van de Flophouse Popquiz plaatsvinden.

Ook dit keer zal weer een gevarieerde mix van fragmenten en kennisvragen gepresenteerd worden. De echte popkenner moet dus van alle markten thuis zijn of de titel binnen te slepen. En het is natuurlijk een mooie gelegenheid om oude kneiters en nieuwe hits langs te horen komen. De quiz zal rond 22:30 beginnen. Opgeven kan op de avond zelf bij de quizmaster, teams mogen maximaal vier personen bevatten. Voor degenen die zichzelf geen schijn van kans geven: in de soos is het een normale vrijdag.

Hieronder alvast een diagnostische toets! Lees verder!


1) Noem uitvoerende artiest en titel van deze track!

[youmusic]zNl7Hd8ngA0[/youmusic]

2) Noem artiest en titel van deze intro!

[youmusic]-IYsx53LkkY[/youmusic]

3) Wie is deze dame?

Joehoe, wie ben ik?

Antwoorden mogen in de reacties!

Geplaatst onder