Programma Uitluiweek 2009

Hieronder het complete Uitluiweek programma voor 2009!

18 december: Popquiz!

Doe mee met de Flophouse Popquiz. In groepen (max. 4 personen) word er gestreden om unieke Flophouseprijzen door het toetsen van de muziekkennis, bijvoorbeeld door het herkennen van melodieën.

De Popquiz start ongeveer om 22:30, zorg dat je op tijd bent. Inschrijven kan aan het begin van de avond in de soos. Deelname is gratis. Natuurlijk is de soos ook voor niet deelnemers de hele avond open.

26 december: Kerstpop!

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer iedereen een prettig/zalig Kerstfeest wensen in de soos en kamer. Onder het genot van een
drankje en goeie live-muziek van Soundbitch een feest bouwen. Dat is toch stukken beter dan de hele dag bij de familie op de bank zitten?

Entree op vertoon van Floppas: €5,-
Zonder Floppas: €7,-

Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december: Kinderknalmiddag!

Ook dit jaar worden de kleinste flopbezoekertjes niet vergeten: de basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8. Strijdend om de felbegeerde
bekers, kunnen zij een middag vol oud- en nieuwhollandse spelen en vertier tegemoet zien. En natuurlijk is er tijd om een lekkere wafel te eten.

De uitnodigingen zijn of worden inmiddels rondgebracht op de bassisscholen van de oude gemeente Steenderen, waarvan de kinderen deze middagen welkom zijn. Volgt uw kind speciaal onderwijs? Neem dan even contact op met Judith Onstenk, 0575-452199. De kosten zullen €5,- zijn en kunnen aan de deur worden voldaan. Wie wordt de Kinder-KnalK-oning(in) 2009?

27 december: Ouwelullensoos!

Het is lang niet altijd leuk om een ouwe lul te zijn. Zondag 27 december wél, want dat geeft je een excuus om een biertje te komen drinken  met vrienden en muziek van vroeger. Dus nodig iedereen uit met wie je al een tijd niet hebt gesproken en haal oude herinneringen op. Het personeel achter de tap is ook van gisteren (of niet!?!), evenals de plaatjes die ex-DJ’s zullen draaien. Samen met de ouderwetse sfeer die gegarandeerd is, wordt dit dé avond van het jaar. Het is daarom misschien verstandig om de volgende ochtend vrij te nemen, want je weet hoe dat gaat als het gezellig is… Succes verzekerd!

29 december: Autopuzzelrit!

Chaos is tijdens de Autopuzzelrit gegarandeerd, want Nederlands kampioen Herman Cortumme bedenkt elk jaar weer een fantastische
rit met de nodige instinkers en doordenkers. Gelukkig kan iedereen er de lol wel van inzien en blijft men trouw meedoen. En de snert die in de pauze wordt geserveerd maakt natuurlijk ook wel wat goed.

Opgave voor de Autopuzzelrit kan via autopuzzelrit@flophouse.nl, of vanaf 18.30 uur in de soos. De kosten bedragen € 12,- per auto met 1 of 2 inzittenden. Voor elke extra persoon betaalt men € 3,-. Vanwege de enorme groei van de afgelopen jaren en de verwachte drukte, is er een maximum van 100 deelnemende auto’s. En als extra service, worden de prijswinnaars ook op de site bekend gemaakt. Begin maar vast met oefenen!

30 december: Afsluitingsavond!

Het jaar wordt op de laatste Flop-avond natuurlijk in stijl afgesloten. Dit zal zeker gebeuren, want in de kamer zal er een spectaculair nieuw spel plaatsvinden, terwijl in de soos de vloerplaten uit het podium worden gespeeld door Olburgens trots: Mash!De laatste Flop-avond van het jaar is de moeite waard om te bezoeken. De soos zal geopend zijn vanaf 21.00 uur.

Entree op vertoon van Floppas: €4,-
Zonder Floppas: €6,-

1 januuari: Nieuwjaarsborrel!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een feest dat het hoogtepunt van het jaar zal zijn, zogauw als het is begonnen. Dat is de Nieuwjaarsnacht in Flophouse! Als alle matten, kaarsen en potten zijn opgebrand, zal Flophouse, net als andere jaren, vanaf 01.00 uur open zijn, zodat je iedereen een gelukkig 2010 kan wensen. En kan dansen natuurlijk, op de klanken van oude klassiekers en nieuwe hits.

Kom op tijd, want vol=vol. En houdt er rekening mee dat er slechts beperkte bewaakte garderobe is. We doen uiteraard wel ons best zoveel mogelijk jassen veilig op te bergen.

Vanaf 14:30 uur wens je iedereen een zalig kerstfeest in onze soos. Uiteraard onder het genot van een biertje en live-muziek, ditmaal verzorgt door Allez of Nikes.

Entree op vertoon van Floppas: €5,-
Zonder Floppas: €7,-

Geplaatst onder