Tent veur talent 2010!

29 januari organiseren we een nieuwe editie van Tent veur Talent. Op deze avond bieden wij muzikaal talent de kans hun naam definitief te vestigen in Toldijk en omsteken.

Net als vorig jaar zullen 3 bands ongeveer  45 minuten lang eigen nummers ten gehore brengen. Line-up bestaat dit jaar uit SoeT, D-ages en The Blue Mondays! Meer informatie onder ‘lees verder’.

SoeT

Naast enkele Duits-, Nederlands- en Franstalige nummers, bestaat de setlist van SoeT voornamelijk uit Engelstalige songs; geschreven door de muzikale dames zelf natuurlijk. De mix van hedendaagse poppy americana-achtige klanken, overgoten met een saus van levendige tweestemmigheid, heeft de meiden van SoeT al veel optredens op serieuze poppodia bezorgd. Waar Sophie verantwoordelijk is voor de gitaar- en zangpartijen, verzorgt Tessa de cajon-, zang- en pianopartijen. Ook bij de live shows begeleiden de meiden van SoeT zichzelf op hun instrumenten. Mede daardoor is het is zeer zeker de moeite waard om een keer een optreden van SoeT te bezoeken.

Zie ook www.demeidenvansoet.nl

D-Ages

D-ages is in 2009 opgericht. Bandleden uit meerdere bands zijn samengevoegd om hun eigen muziek te gaan maken. D-Ages is een Rockband met een vleugje eigen sound. Muziek die bij rock liefhebbers lekker in het gehoor zal liggen. D-Ages bestaat uit een drummer, zanger, bassiste, slag- en solo gitarist. Wij maken geen covers, maar uitsluitend eigen werk

Zie ook www.d-ages.nl

The Blue Mondays

The Blue Mondays is een 4-koppige rock-formatie uit Bathmen/Harfsen. Hun repertoire bestaat veelal uit eigen geschreven nummers in het dialect, met titels als “Vake buj te Bange” en “Mooi van Verre”, waarin onder andere de uitgaanscapriolen en liefdes stuntelingen van jong (oost-)Nederland worden beschreven. De band heeft als motto “Loat ’t Knap’n, want vake buj te bange!”.

Zie ook www.thebluemondays.nl

Je leest het, dit jaar een gevarieerd programma met alternative rock, dialect en Engelse pop. Kom naar Flophouse en zorg dat jij misschien wel ‘the next best thing’ in muziekland live in Toldijk kan aanschouwen!

Aanvang: 21:00, entree met Floppas bedraagt  €4,-
(zonder Floppas €6,-). Tot dan!

Geplaatst onder