Høken in Toldiek!

In juni 2010 zal Normaal weer optreden: het is weer Høken in Toldiek. Dit weergaloze spektakel wat ieder jaar terugkeert en zeer gezellig blijkt te zijn, wordt gehouden op 25 en 27 juni bij J.J.C. Flophouse in Toldiek.

Op de vrijdagavond 25 juni zullen om 20.00 uur de Taliband en de Hanskaband de avond openen om alvast in de stemming voor het echte Høken te komen. Rond de klok van ongeveer 22.00 uur zal Normaal het podium betreden en zal het Høken voor de 34ste keer echt losbarsten. De kaarten voor de vrijdagavond bedragen 22 euro in de voorverkoop (exclusief voorverkoopkosten) en aan de kassa 25 euro. Zondag 27 juni zal het koffieconcert plaatsvinden. Dit gaat om 11.00 uur van start met verschillende optredens gedurende de dag: Stesti Blaaskapel uit Boxmeer, www.stesti.nl, deze kapel die sinds 2009 actief is speelt vooral Tsjechische blaasmuziek, Boh Foi Toch, www.bohfoitoch.nl, Mooi man Koor, www.mooikoorman.nl en niet te vergeten Normaal, www.normaal.nl

De kaarten voor de zondag bedragen 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kassa. Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar bedraagt de entree 5 euro en kinderen tot 4 jaar mogen gratis genieten.

De voorverkoopadressen van de kaarten voor Høken in Toldiek zijn: Jeugdsoos Flophouse (alleen op de vrijdagavond ) en Café Den Bremer in Toldijk, Café de Seven Steenen in Steenderen, Café de Bierkaai in Baak en Café de Tol in Zelhem. Kaarten reserveren kan door overmaking van het aantal kaarten maal de voorverkoopprijs naar bankrekening 36.11.50.075 t.n.v. Ontmoetingscentrum Toldijk. Op de dag van het evenement kunnen de kaarten worden afgehaald aan de kassa. Neem voor alle zekerheid een kopie van het bankafschrift mee.

Geplaatst onder