Uitluiweek 2010!

De Uitluiweek komt er weer aan. Klik hier of op de poster voor het complete programma!

Update: Wegens omstandigheden zal de Klaverjasbrunch van zondag 19 december komen te vervallen. In 2011 hopen we een andere datum te kunnen prikken waarbij we jullie uitnodigen voor de nodige kaartspellen en een gezellige brunch.

Vrijdag 17 december: Flophouse Popquiz!

Ook dit jaar is de Popquiz terug. Voor de 4e keer dagen wij je uit je muziekkennis te toetsen doormiddel van geluidsfragmenten, kennisvragen en wat nog meer. Teams van maximaal 4 deelnemers strijden om die ene onofficiele titel: muziekkenner van gemeente Bronckhorst en omstreken. Mee doen is gratis en kan door jezelf en je medestanders dezelfde avond bij het personeel op te geven.

Hoewel de Popquiz ook moeilijke vragen bevat, is deze niet alleen voor de echte audiofiel. Vind je het leuk vrienden af te troeven met jouw kennis van popmuziek? Ding mee naar die unieke prijs en ontvang een jaar lang roem en respect.

Zaterdag 18 december: Teenage Flop Party!

Speciaal voor de jeugd t/m 15 jaar is er deze Uitluiweek de Teenage Flopparty en wel op zaterdag 18 december! Deze avond zal één van onze bekende flop DJ’s plaatjes draaien, waarbij je ook zelf jouw favoriete nummers aan kunt vragen. Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid om gezellig met je vrienden te chillen en bij te kletsen.

Entree is helemaal vrij en bij aankomst staat er een welkomstcocktail klaar! Dus dat betekent van 20:00 tot 23:45 één groot feest! Misschien nog belangrijk om je ouders gerust te stellen: er zal geen alcohol worden geschonken deze avond. Tot de 18e in Flophouse!

Zondag 19 december: Klaverjasbrunch!

Wegens omstandigheden zal de Klaverjasbrunch van  zondag 19 december komen te vervallen. In 2011 hopen we een andere datum te kunnen prikken waarbij we jullie uitnodigen voor de nodige kaartspellen en een goede brunch.

Zondag 26 december: Kerstpop!

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer iedereen een prettig & zalig kerstfeest wensen in de soos en kamer. Onder het genot van een drankje en een stukje klasse-muziek van Moonyard. Dat is toch stukken beter dan de hele dag bij de familie op de bank zitten? Aanvang: 14.30.

Entree: €5,- (zonder Floppas €7,-)

Maandag 27 december: Autopuzzelrit!

Maandag 27 december is het weer zover. De welbekende autopuzzelrit staat dan weer op het programma. Herman Cortumme is zich al weer aan het buigen over hoe je de grootste discussies en ruzies in een auto kunt kweken. Maar wees eerlijk!! Iedereen die terug is denkt dat ze het zeer goed gedaan hebben, tot aan de uitleg. Je wist toch ook wel dat je bij een abri (bushalte) alleen mag stoppen om personen in of uit te laden, en niet om een controleletter op te schrijven?? Ook weet je toch dat een lantaarnpaal niet brandt…

Wil jij die uitdaging wederom aangaan? Geef je dan op via autopuzzelrit@flophouse.nl. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur bij Flophouse onder het genot van een kopje koffie. Na het 1e deel van de rit wacht er een heerlijke kop snert.

Kosten van deelname zijn als volgt:  per auto met twee inzittende €12,00 + 3 euro voor elke persoon extra.

Gezien de grote deelname van de afgelopen jaren is vooropgave gewenst en biedt dit zekerheid op deelname. De uitslag zal wederom op www.flophouse.nl te lezen zijn. Nieuw dit jaar is dat ook de uitleg van de rit op de site zal verschijnen.

29 december: Ouwelullensoos!

Denk je nog wel eens hoe was het vroeger ook alweer? In mijn tijd was de muziek toch echt beter! Dan hoor je bij de ouwe lullen en ben je welkom op de ouwelullensoos.

Hier ontmoet je vrienden en bekenden en worden de hits van toen gedraaid op de oude vertouwde platenspeler door dj’s van land geleden. Achter de bar staan personeelsleden van vroeger, samen met de ouderwetse sfeer die gegarandeerd is, wordt dit dé avond van het jaar. Het is daarom misschien verstandig om de volgende ochtend vrij te nemen, want je weet hoe dat gaat als het gezellig is en het bijkomen na zo’n avond gaat niet zo snel meer als toen. Tot 29 december, 21.00uur.

30 december: Jaarafsluiting

Geheel in traditie sluiten we de laatste avond van het jaar af met een band en een kleine competitie. Voor het eerst in Toldijk: First Million, een jonge rock-coverband uit Lichtenvoorde. Hun muziek, omschreven als hoogstaande covers en absolute meezingers, gaat van Robbie Williams tot Jovink & de Voederbietels en van U2 tot AC/DC en nog veel meer. Muziek voor een lekker avondje dansen en meezingen. Een uitstekende band om het jaar mee uit te luiden, daar zijn we van overtuigd.

In de kamer organiseren we zoals genoemd een kleine wedstrijd. Na een aantal jaren vibratorhangen en het beschuitfluiten gaan we terug naar de Flophouse roots met ‘Limbodansen’. Oudkampioenen mogen vast beginnen met rekken en strekken want de jeugd van tegenwoordig heeft de rugwervels behoorlijk soepel. Uiteraard is valt er naast een hernia ook weer een leuke prijs te verdienen. Wat dat is zie je dan! Meedoen kan door je te melden in de kamer, mocht iemand anders dat al niet voor je gedaan hebben.

Entree: €3,- (zonder Floppas €5,-)

01 januari: Nieuwjaarsparty!

Op 1 januari 2011 om 01:00 gooien we opnieuw de soos open. Met het carbid, kruit en het vet van de oliebollen nog aan de vingers is het tijd om met je vrienden terug te blikken op 2010 en te proosten op 2011. Zoals altijd gaan we door tot in de vroege uurtjes op de hits van vroeger en nu. Entree is gratis, maar zorg dat je er op tijd bent. Vol is vol!

Geplaatst onder