29 januari Autopuzzelrit!

Zaterdag 29 januari is het weer zover. De welbekende autopuzzelrit staat dan opnieuw op het programma. Herman Cortumme is zich al weer aan het buigen over hoe je de grootste discussies en ruzies in een auto kunt kweken. Maar wees eerlijk! Iedereen die terug is denkt dat ze het zeer goed gedaan hebben, tot aan de uitleg. Je wist toch ook wel dat je bij een abri (bushalte) alleen mag stoppen om personen in of uit te laden, en niet om een controleletter op te schrijven? Ook weet je toch dat een lantaarnpaal niet brandt…

Wil jij die uitdaging wederom aangaan? Geef je dan op via autopuzzelrit@flophouse.nl. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur bij Flophouse onder het genot van een kopje koffie. Na het 1e deel van de rit wacht er een heerlijke kop snert.

Kosten van deelname zijn als volgt:  per auto met twee inzittende €12,00 + 3 euro voor elke persoon extra.

Gezien de grote deelname van de afgelopen jaren is vooropgave gewenst en biedt dit zekerheid op deelname. De uitslag zal wederom op www.flophouse.nl te lezen zijn. Nieuw dit jaar is dat ook de uitleg van de rit op de site zal verschijnen.

Geplaatst onder