Lentefeest 2011

13 en 14 mei vieren we ons Lentefeest! Twee dagen feest, zowel op vrijdag als zaterdag.

Vrijdag 13 mei: Feigling Apres Ski Party!

“De ervaren Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest!

Dit is het echte après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het apres-ski-decor een geweldig schouwspel! Tussendoor worden een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!

Vrijdag 13 mei
Aanvang: 21:00
Entree €5,- (zonder Floppas €7,-)

Zaterdag 14 mei: The Pianohouse & Killer and the Coolcats!

In de tent:

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering. De muzikanten houden op ieder moment feeling met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook.”

In de soos:

Met drie man en één vrouw speelt Killer and the Cool Cats stevige, stampende, onvervalste Rock and Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock and Roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. De bekende Rock and Roll nummers komen voorbij zoals Johnny B. Goode, Jailhouse Rock, Let’s have a Party en natuurlijk Great Balls of Fire.

Zaterdag 14 mei
Aanvang: 21:00
Entree €8,- (zonder Floppas €10,-)

Let op! Op vrijdag 13 mei start tevens de kaartverkoop voor ‘Dauwtappen’. De bierfietsen vliegen de deur uit, dus zorg dat je er optijd bij bent.

Geplaatst onder