Carillonist van André Rieu samen met Normaal op 35e jubileum Høken in Toldiek!

Aanstaande vrijdag 24 juni barst het 35e jaar Høken in Toldiek los en dit jaar wordt het wel een heel bijzonder jaar. Niet alleen omdat Normaal 35 jaar in Toldiek speelt, maar ook omdat dit jaar de beroemde carillonist van André Rieu samen met Normaal 3 nummers spelen op een groot rijdend carillion. En dat niet alleen. Ook zullen alle opblaasbare attributen van Normaal te voorschijn getoverd worden als Bertus en Tinus. Dat belooft dus een heel bijzonder weekend te worden, dat natuurlijk niemand mag missen.

Voordat Normaal voor de 35e keer het beroemde podium, dat ieder jaar achter Flophouse wordt opgebouwd, betreed zal de Taliband om 20.00 uur aftrappen waarna om 22.00 uur Normaal in de oude én nieuwe bezetting het melodietje overneemt en het 35e jaar volmaakt.

Natuurlijk hebben we ook het koffieconcert op zondag 26 juni met o.a. De Amazing Stroopwafels, Kennéh, Bloaskapel Stesti en niet te vergeten Normaal die het na de vrijdagavond nog eens dunnetjes overdoet. Speciaal voor het koffieconcert speelt Frank Steijns, bekend uit het orkest van Andre Rieu verschillende nummers met Normaal op een groot rijdend carellion. Het koffieconcert zal zijn aanvang om 11.00 uur plaats vinden waarbij eerst een lekker kopje koffie gedronken kan worden wat overvloeit in andere kleuren dranken. Voor de kleine Høkers onder ons is er een springkussen en ook kunnen de kinderen geschminkt worden. Voor hen is voor het podium ook een heuse Blagenzone, enkel en alleen voor de blagen!

Voor de kaarten kun je terecht bij Café Den Bremer in Toldijk; Café de Seven Steenen in Steenderen en Café de Tol in Zelhem.

Mocht u nou kaarten willen reserveren dan kan dit ook door overmaking van het aantal kaarten maal de voorverkoopprijs naar bankrekening 36.11.50.075 t.n.v. Ontmoetingscentrum Toldijk. Op de dag van het evenement kunnen de kaarten worden afgehaald aan de kassa. Neem voor alle zekerheid een kopie van het bankafschrift mee.

Geplaatst onder