40 jaar Flophouse jubileum!

Dit weekend staat ons allen een bijzonder weekend te wachten. Flophouse bestaat 40 (veertig!) jaar! Aanstaande vrijdag gaan we dit groots vieren. Allereerst zal de tent zoals jullie die van het Lentefeest kennen weer van zolder gehaald worden, zodat iedereen die dit feest met ons wil vieren ook binnen past.

Muzikaal pakken we ook groots uit. De avond zal worden afgetrapt door Springbreak! Een prima opwarmer die al menig feesttent heeft weten plat te spelen. Hoofdact van de avond is niemand minder dan Plork en de Aannemers. Bekend van de Zwarte Cross én 3FM.

[youtube]mBISmK4b1iE[/youtube]

Van jaarmarkt tot sportpaleis, van buurtkroeg tot feesttent, overal waar Plork en de Aannemers zijn geweest is het publiek totaal verbouwereerd achtergebleven alsof er een tornado door de straat is getrokken.

Mede door deze aanpak zijn Plork en de Aannemers populair bij bouwvakkers, opa’s en oma’s, metelheads, gabbers, accountants, chauffeurs, agrariërs, rappers, leerkrachten, fans van Frans Bauer, de belastingdienst en natuurlijk hun eigen ouders.

Een feestband die zijn weerga niet kent. Mis dit niet!

40 jaar Flophouse jubileum!
Vrijdag 23 september
Aanvang: 21:00
Entree €8,- (zonder Floppas €10,-)

Geplaatst onder