Flophouse bezoeker van het jaar!

Flophouse is op zoek naar de ‘Bezoeker van het jaar’! Op vrijdag 16 december zal deze benoemd worden. De winnaar zal met zijn naam vereeuwigd worden in/aan/op de bar van Flophouse en daarmee eeuwige roem vergaren bij iedereen die ook maar voet zet in ons onze gezellige soos.

Het werkt als volgt. Tot en met vrijdag 2 december kan iedereen die ook maar kans wil maken op deze bekroning zichzelf of iemand opgeven door naam, én heel belangrijk, motivatie te mailen naar bezoekervanhetjaar@flophouse.nl. Uiteraard wordt er bij de motivatie gelet op originaliteit! Uit deze opgaven zal onze vakkundige jury op basis van de motivatie en persoonlijke ervaring de eindkandidaten nomineren, waarna er op vrijdag 16 december door de bezoekers gestemd kan worden op ‘de bezoeker van het jaar 2011’.

Dus, ken jij iemand die het verdient om de titel ‘Bezoeker van het jaar 2011’ te worden? Geef hem of haar nu op!

Geplaatst onder