Ladies Night

Speciaal voor de dames organiseren we aanstaande vrijdag een ‘Ladies Night’. Onze ‘kamer’ zal worden omgetoverd tot een Wellness Centre waar menig Achterhoekse spa jaloers op zal zijn.

In een mannenvrij rustgevende ambiance zal je onder genot van een drankje worden gemasseerd en volledig onder handen worden genomen. Denk visagie, kleine manicure en hairstyling. Jouw metamorfose zal menig hoofden doen draaien wanneer je langsloopt, tot nekklachten daaraan toe. Daarnaast ontvangen alle deelnemers ook een gratis goodiebag met hebbedingetjes voor elke vrouw. Hierbij verloten ook nog eens een saunabon. Daarbij, deelname is gratis!

Oh en mannen, niet geschroomd. Jullie kunnen net als altijd gewoon bierdrinken en wilde verhalen vertellen in de soos.

Ladies Night
Vrijdag 9 december
Aanvang: 21:00
Deelname: gratis!
Vol is vol!

Geplaatst onder