Teenage Flop Party!

Teenage Flop Party!Zaterdag 17 december, Teenage Flop Party, zet het in je agenda!! Bel, sms, twitter, facebook al je vrienden en vriendinnen en hou deze avond vrij, want jullie gaan naar Flophouse!

De soos van Flophouse is op deze zaterdag speciaal gereserveerd voor alle tieners t/m 15 uit Toldijk, Baak, Steenderen, Rha, Olburgen, Bronkhorst, Bekveld, Keyenborg etc. En heb je enkele vriendinnen/vrienden die niet uit de buurt komen, neem ze gerust mee, want je introducees zijn ook welkom! Deze avond zal één van onze bekende flop DJ’s de muziek verzorgen, kom de 17e gerust je favoriete nummer aanvragen en waag je op de dansvloer. Ben jij niet zo’n danser?! Dan is er natuurlijk ook gelegenheid om gezellig met je vrienden te chillen en bij te kletsen.

Entree is helemaal vrij en bij aankomst staat er een welkomstcocktail klaar! Dus dat betekent van 20:00 tot 23:45 één groot feest! Tot de 17e in Flophouse!

Teenage Flop Party!
Zaterdag 17 december
Aanvang: 20:00
Entree: gratis!

Geplaatst onder