Uitluiweek 2011/2012!

Flopkrant 2011 / 2012

Zaterdag 17 december: Teenage Flop Party!

Teenage Flop Party, zet het in je agenda!! Bel, sms, Twitter, Facebook al je vrienden en vriendinnen en houd deze avond vrij, want jullie gaan naar Flophouse! Flophouse is op deze zaterdag speciaal gereserveerd voor alle tieners t/m 15 uit Toldijk, Baak, Steenderen, Rha, Olburgen, Bronkhorst, Bekveld, Keijenborg etc. En heb je enkele vriendinnen/vrienden die niet uit de buurt komen, neem ze gerust mee, want je introducees zijn ook welkom!

Deze avond zal één van onze bekende flop Dj’s de muziek verzorgen, kom de 17e gerust je favoriete nummer aanvragen en waag je op de dansvloer. Ben jij niet zo’n danser?! Dan is er natuurlijk ook gelegenheid om gezellig met je vrienden te chillen en bij te kletsen. Entree is helemaal vrij en bij aankomst staat er een welkomstcocktail klaar! Dus dat betekent van 20:00 tot 23:45 één groot feest! Tot de 17e in Flophouse!

Zondag 18 december: Klaverjasbrunch!

Zondagochtend. Het is buiten koud en grauw, maar binnen wordt een boompje geklaverjast, onder het genot van een heerlijke brunch en een drankje. En natuurlijk de gezelligheid die bij het klaverjassen hoort. Klinkt dit bekend in de oren? Ja natuurlijk, want de Klaverjasbrunch is een jarenlange traditie, die ook dit jaar weer terug zal keren.

Als u een fervent klaverjasser bent en graag dit jaar wil meedoen, geef u dan op bij Evert Klein Lenderink, 0575-451943. Aanvang 11.00 uur. Kosten bedragen € 15,- en kunnen op de zondagochtend worden voldaan. Hierbij is deelname aan het klaverjassen en de brunch inbegrepen.

Vrijdag 23 december: Popquiz!

Ken jij je klassiekers? Maar herinner je ook nog al die eendagsvliegen en zomerhitjes? Dan is deze popquiz wat voor jou! Test je kennis tijdens deze muzikale avond, met vragen over achtergronden van artiesten, leuke fragmenten, afbeeldingen en nog
veel meer!

Je kan je team van vier  personen op de avond zelf aanmelden (tot 22.30 uur!) en deelname is geheel gratis. Het team dat aan het eind van de quiz de  meeste punten heeft gaat er vandoor met de prijs, maar natuurlijk nog veel belangrijker: de eeuwige roem! Geniet van een super muzikale avond en test je muziekkennis tijdens deze top avond! We zorgen ervoor dat het een swingend feestje wordt!

Maandag 26 december: Kerstpop met Pebbles and The Bambams!

Dilemma’s op zo’n 2e kerstdag, wat ga je doen? Naar flop, naar oma of naar je schoonmoeder? Het hoeft allemaal niet zo moeilijk  te zijn, want het is immers prima te combineren! Vanaf 14:30 uur staat het personeel in de startblokken en heeft de band zijn  laatste gitaren gestemd.

Tijd om onder het genot van een drankje én goeie livemuziek iedereen een prettig/zalig kerstfeest te  wensen. De band ‘Pebbles and the BamBams’ zal die middag o.a. muziek van CCR, Sass Jordan en The Stones ten gehore brengen, bekijk voor meer informatie de website: www.pebblesandthebambams.nl. Kom proosten op een fantastische Kerst!

Dinsdag 27 december: Autopuzzelrit!

Chaos is tijdens de Autopuzzelrit gegarandeerd, want Nederlands kampioen Herman Cortumme bedenkt elk jaar weer een fantastische rit met de nodige instinkers en doordenkers. Ook deze Uitluiweek zal Herman speciaal voor Flophouse weer een rit uitzetten die de gemiddelde puzzelaar vele hoofdbrekens zal kosten. Gelukkig kan iedereen er de lol wel  van inzien en blijft men trouw meedoen. En de snert die in de pauze wordt geserveerd maakt natuurlijk ook wel wat goed.

Opgave voor de Autopuzzelrit kan via autopuzzelrit@flophouse.nl, of vanaf 18.30 uur in de soos. De kosten bedragen € 12,- per auto met 1 of 2 inzittenden. Voor elke extra persoon betaalt men € 3,-.

Donderdag 29 december: Ouwelullensoos!

Bij de Ouwelullensoos ontmoet je je vrienden en bekenden van toen! En ook dé muziek van vroeger wordt gedraaid door de Dj’s  van toen. De platenspelers worden weer afgestoft en datzelfde hebben we met het oud-personeel gedaan, ze staan te springen om  weer een biertje te mogen tappen! Zet het in je agenda en neem de volgende dag vrij! Je bent immers geen 20 meer en je weet hoe het kan gaan als het  gezellig is… Tot 29 december, 21.00 uur.

En terwijl je dit op de kalender krabbelt, noteer dan ook direct de nieuwe Veteranenavonden:

  • 28 januari Bar de Luuk (Voorheen Slagerij Wolters)
  • 3 maart Automatic Sam (bekend van ‘De wereld draait door’)
  • 7 april JPR Strinxband

Dé zaterdagavond met livemuziek, speciaal in het leven geroepen voor diegenen die helemaal klaar zijn met visites of ‘Ik hou van Holland’! Bekijk de flyer of houd deze website in de gaten.

Vrijdag 30 december: Afsluitingsavond met Lickety Split!

Vrijdag de 30e is dé avond om het oudejaar goed af te sluiten! Deze avond is er volop gelegenheid om terug te blikken op alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de dingen die ons in 2012 te wachten staan. Ook de welbekende ‘goede voornemens’ kunnen weer vastgesteld worden en dat allemaal in het gezelschap van vrienden, bekenden en natuurlijk ook  onder het genot van een borrel en een fijn muziekje van de Enschedese formatie ‘Lickety Split’. Een stoere meidenband met een dijk van een repertoire waar menig coverband jaloers op kan zijn. Check voor meer info de website www. lickety-split.nl.

Daarnaast  worden de aloude limbostokken van de hilde gehaald voor een wedstrijdje limbodansen. Onder Caraïbische klanken en de  aanmoedigingen van velen kan er geprobeerd worden records (geen ruggen!) te breken op de matten in de kamer. Dus schroom  niet en laat je lenigste kant zien! Opgave op de avond zelf in de kamer. Tot de 30e dus! En vergeet niet je ‘dancing shoes’ aan te  doen!

Woensdag 28 t/m vrijdag 30 december: Kinderknalmiddagen!

Ga de strijd aan met je klasgenootjes op een van ‘kinderknalmiddagen’ van dit jaar en ga naar huis met eeuwige roem en een mooie beker! De uitnodigingen zijn of worden inmiddels rondgebracht op de basisscholen van de oude gemeente Steenderen, waar de kinderen van groep 5 t/m 8 deze middagen welkom zijn.

Volgt uw kind speciaal onderwijs? Neem dan even contact op met Linda Booltink, tel.: 06-20704709.
De kosten bedragen €5.- en kunnen aan de deur worden voldaan. Wie wordt de KinderKnalKoning(in) van 2011?

Zondag 1 januari 2012: Nieuwjaarsparty!

Ook dit jaar zal met ‘Oud & Nieuw’ Flophouse weer open zijn om elkaar het allerbeste toe te wensen voor 2012! Dansen op oude en nieuwe favorieten, in gezelschap van goede bekenden en natuurlijk je allerbeste vrienden. Dé ingrediënten voor een geslaagde Nieuwjaarsnacht in Flophouse!

Spring op je fiets zodra je je pa, ma, broertjes en zusjes de eerste nieuwjaarswensen hebt gegeven en zorg dat je er op tijd bent, want vol=vol. Vanaf 01:00 uur gaan onze deuren open, houd rekening met het feit dat er slechts beperkt bewaakte garderobe mogelijk is. Kom die nacht handen schudden, zoenen uitdelen en dans met ons tot de zon opkomt!

Geplaatst onder