11 & 12 mei: Lentefeest!

feest in de tentOver twee weken is het weer zover! Op 11 en 12 mei organiseert Flophouse het jaarlijkse Lentefeest! In een gezellige feesttent zal twee dagen lang gefeest worden onder genot van de beste, leukste en gezelligste muziekacts die de Achterhoek ooit gezien heeft.

Vrijdag 11 mei: Mega schuimparty met Experience!

We trappen af met op 11 mei een drive-in show van Experience met schuimparty! Tot de nok toe zal de tent zich vullen met vlokken! Degene die zich daar niet aan willen wagen kunnen vanaf een veilige afstand toekijken. Omdat het schuim zich kan omvormen tot een grote natte bende wordt gepaste kleding geadviseerd. Kom in stijl.

Zaterdag 12 mei: DOM, Duck 4 Cover en Bakzilla!

Deze avond staan 3 top bands geboekt.

DOM zal om 21:00 aftrappen. Deze band, bestaande uit aantal Conservatorium knapen die graag muziek en lol maken, spelen covers en eigen nummers uit diverse genres. Rock, pop, Nederlands of Engels, ze draaien hun hand er niet voor om.

Vervolgens neemt Duck 4 cover het podium over. Deze band met blazers speelt de tent plat met een energie die elke bezoeker gegarandeerd aan het dansen krijgt. Met 9-man en een zangeres met een strot van goud wordt het één groot feest! Het reportoire bestaat uit zowel huidige als 80’s en 90’s hits. Een topband voor dus zowel jong als oud.

Zoals altijd mag er in de soos ook geen band ontbreken. Dit jaar hebben we coverband Bakzilla weten te strikken, knappende gitaren van een band bestaande uit drie broers. Uniek! “Dit is Funk, van de bovenste plank! Muziek die bedoeld is om je lekker te voelen en om op de dansen! Niks geen gezeik met al die gevoelige rotzooi. “ aldus de heren over hun eigen band.

Tot zo ver het complete programma, verder is vanzelfsprekend ook weer de cocktailbarrr van de party – voor degene die van zoet houden – én start hetzelfde weekend óók de kaartverkoop van Normaal! Des te meer reden voor een bezoekje gedurende dit top weekend!

Geplaatst onder