Aanstaande vrijdag Bierfietsen!

komt die pilsnerZoals jullie vast meegekregen hebben gaat het niet zo goed met de wielersport vandaag de dag. Tijd voor een beetje positiviteit rondom het trappen op pedalen. Het. Is. Weer. Tijd. Voor… Bierfietsen!

Het concept is simpel; spring op de fiets, trap de benen uit je lijf waardoor het bierglas gaat kantelen en drink zo snel mogelijk je glas leeg. Snelste drinker wint een lekkere prijs. Voilà, easy peasy. Voor degene die op de fiets naar de soos komen een peulenschil. Voor mannen met een snorfiets al iets moeilijker. Voor mensen die worden gebracht afzien, maar… impossible is nothing.

Kom het record verpulveren en trap jezelf een kater. Deelname is gratis!

Flophouse Bierfietsen!
Vrijdag 16 november
Aanvang: 21:00
Deelname: gratis

Geplaatst onder