Stropdasdrinken!

Awesome tie is awesomeTijd voor een spelletje! Aanstaande vrijdag Stropdasdrinken! Wat houd dit spelletje in; zoveel mogelijk bierdrinken, zo weinig mogelijk naar de WC.

Iedereen die mee doet wordt door middel van een stropdas (van de zaak) aan de biertafel vast gespijkerd. Tevens leggen alle deelnemers een gelijk aantal munten in, zodat iedereen evenveel bier drinkt.  Wanneer je moet plassen, wordt je stropdas door geknipt en mag je gaan plonzen, daarna wordt je weer aan de tafel vast gemaakt.

Om het iets moeilijker te maken hebben we ook een rad. Hierop staan verschillende tijden zoals 3 min. 5 min. 10 min. etc. Binnen deze tijd moet de deelnemer zijn bier op hebben. Zo niet, dan lig je er uit. Vanzelfsprekend volgt hierna een nieuwe slinger aan het rad, met een nieuw glas bier.

Is jouw stropdas te kort om opnieuw te worden vastgespijkerd is het exit. De winnaar kan met opgeheven hoofd én prijs naar huis.

 

Geplaatst onder