Serieus Request Grolsch P(L)OP Quiz!

Serieus Request 2012 EnschedeMet Serieus Request zet 3FM zich, in samenwerking met het Rode Kruis, ieder jaar in voor een stille ramp. In de deze week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ’s van 3FM zich zes dagen lang op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar: het terugdringen van babysterfte.

Dinsdag 11 december wordt omgedoopt tot 3FM PLOP Quiz avond. Op die avond zal in heel Nederland in verschillende Grolsch horeca gelegenheden de 3FM PLOP Quiz georganiseerd worden. Een groot deel van de omzet zal gaan naar het goede doel.

Flophouse neemt op dinsdag 11 december deel aan dit goede initiatief. Omdat wij toch al jaarlijks een Popquiz organiseren, waarom dan niet  voor het goede doel! Deelname vind plaats in groepen van 4 of 5 personen en is helemaal gratis. Uiteraard valt er een unieke door Grolsch aangeboden prijs te winnen en, ook niet geheel onbelangrijk, is er de mogelijk een bedrag aan Serieus Request te doneren.

Raap dus wat vrienden samen, kom dinsdag 11 december naar Flophouse en steun 3FM Serieus Request!

Serieus Request Grolsch P(L)OP Quiz!
Dinsdag 11 december
Aanvang 20:00 – Soos 19:30 open
Deelname gratis!

Geplaatst onder