Einde van de wereld party!

Oant moarnOh, noes! Het is zover, aanstaande vrijdag gaat het gebeuren. Wat inheemse volken duizenden jaren geleden voorspelde, zal aanstaande vrijdag realiteit worden; het einde van de mensheid zoals we die kennen. Wat er precies gaat gebeuren weet niemand. Een ijstijd, armageddon, zondvloed… nobody knows.

Wat we wel weten; als we gaan, gaan we goed! Nog een laatste knalfuif, letterlijk. Feesten alsof er geen morgen meer is. Gewoon laten en doen waar je zin in hebt, het maakt toch geen f**k meer uit. Zo ook in de soos. Met een bak muziek, voorraad drank en gezelligheid. Alles mag mee, alles mag op.

Speciaal voor deze laatste avond benoemen we ook de ‘Flophousebezoeker aller tijden’. Een prestigieuze titel, waar slechts enkele minuten, tot de wereld vergaat, van genoten kan worden. Tevens zal door één van onze inhuis-filosofen een ‘doomspeech’ gehouden worden met wat ons te wachten staat. Ohja, dan hebben we nog onze dresscode: whatever. Het maakt toch niet meer uit.

Tot vrijdag! Voor degene die het niet halen; het was leuk jullie gekend te hebben.

Einde van de wereld party!
Vrijdag 21 december
Aanvang 21:00
Entree: gratis
Dresscode: Whatever. Doe eens gek, het maakt toch niets meer uit

Geplaatst onder