Local Live Muziek: De Draad Kwijt!

De Draad KwijtTerug van weggeweest, ons heerlijk avondje Local Live Muziek. Omdat onze Achterhoek talenten kent die vele groter zijn dan Kane, Waylon of Direct, om maar iets te noemen. Op deze avond bieden wij regionale artiesten de bühne.

22 februari is het de beurt aan De Draad Kwijt zich te bewijzen. De 4-koppige band uit Doetinchem speelt en improviseert ter plekke. Interactie met het publiek is daarbij belangrijk. Een optreden van De Draad Kwijt is nooit hetzelfde. Dit is mede te danken aan de vrije avond/set-indeling en de participatie van het publiek.

“Doordat de setlist niet vooraf vast staat, kan de avond alle kanten op en zijn de muzikanten vrij om in te spelen op de sfeer en vanzelfsprekend op de wensen van de aanwezigen. Wanneer het publiek zich gaat mengen in het optreden, bijvoorbeeld door meezingen of meespelen, is het feest compleet! We kunnen natuurlijk niet elk nummer spelen, maar we kunnen het zeker proberen, dat is onze insteek!”

Helemaal nieuw zijn de jongens trouwens niet. Zij hebben al menig festivaltent van binnen mogen aanschouwen en ook dit jaar staan de boys op Reurpop. Echter, wij hebben ze eerst en wij lopen nu al warm voor dit avondje groot feest! Voor 22 februari: ‘Put on your dancing shoes’ en kom ook meedoen, dansen & zingen met dit Achterhoekse talent!

Local Live Muziek: De Draad Kwijt!
Vrijdag 22 februari
Aanvang: 21:00
Entree: €5,- (zonder Floppas €7,-)

Geplaatst onder