Dauwtappen 2013!

dauwtappenOp Hemelvaartsdag organiseert Flophouse voor de 5e keer het alom geprezen Dauwtappen.

Men verzamelt zich ’s ochtends met een groep vrienden bij Flophouse, om eerst een ontbijt/brunch te nuttigen. Dan stapt men op een Fietscafé, waarop men een leuke tocht door de omgeving van Toldijk fietst. Het leuke aan een Fietscafé is, dat men tijdens het rondfietsen biertjes van de tap of andere drankjes kan drinken en gezellig kan kletsen met de vrienden die ook aan de tap zitten. De fietstocht zal ongeveer anderhalf uur duren.

Daarna komt men weer terug bij Flophouse, waar onder het genot van een drankje en The Heinoos, verder kan kletsen. Ook mensen die geen zin of tijd hebben om aan de fietstocht mee te doen, maar wel een gezellige middag willen hebben, zijn dan welkom!

Voor jong en oud

bierfietsen

Tijdens de fietstocht kunnen de kinderen van deelnemers gewoon bij Flophouse blijven, er zal onder andere een springkussen aanwezig zijn. Dus ook de levensgenieter met kinderen is van harte welkom! Men kan zich individueel opgeven of per groep!

Kosten

Kaartjes voor het Dauwtappen zullen €35,- kosten. Hierbij zijn het ontbijt, de fietstocht inclusief consumpties en entrée voor de feestmiddag inbegrepen. Entrée voor de feestmiddag alleen zal €8,- kosten (zonder Floppas €10,-) en kan ter plaatse worden voldaan. Kinderen (tot 15 jaar) zijn gratis.

Doordauw Passe-partout!

Omdat Dauwtappen en beide Lentefeesten ook dit weer jaar weer achter elkaar vallen, hebben we de zogenaamde Doordauw passe-partout in het leven geroepen. €15,- voor de entree van de Dauwtap-feestmiddag, het Lentefeest op vrijdag en zaterdag. Een knappe aanbieding voor de party animals! Vraag er naar bij de ingang!

Geplaatst onder