Fokke de Jong neemt afscheid tijdens ‘Høken in Toldiek’!

Normaal drummer Fokke de Jong neemt op 30 juni tijdens het koffieconcert bij ‘Høken in Toldiek’ afscheid. De Jong wil zich gaan richten op zijn nieuwe band ‘King Of The World’ Zijn plaats zal worden ingenomen door voormalig ‘Backcorner Boogie Band’ drummer en mede oprichter/drummer van ‘Ja Dat Zal’ Timo Kelder.

Bijzonder concert

Op 30 juni zullen zowel de Jong als Kelder acte de présence geven. Het koffieconcert zal het laatste optreden zijn  van Normaal met Fokke de Jong, die (met een tussenpose in 2003/2004) vanaf 1989 bij Normaal speelde. Timo Kelder neemt in Toldijk vervolgens plaats op de drumkruk. Kortom, een bijzonder optreden dus waarin de band terugkijkt op haar rijke muzikale verleden, muzikaal afscheid neemt van een dierbaar bandlid en zich richt op de toekomst met de komst van een jonge, energieke slagwerker.

Normaal in de genen

“Als zoon van de voorzitter van Het Anhangerschap (fanclub Normaal) zit Normaal bij Timo in de genen. Tijdens de eerste repetitie was dat direct duidelijk. Hij kent alle nummers en het klonk direct helemaal goed!”, aldus zanger/gitarist Bennie Jolink. De band wenst De Jong ongelooflijk veel succes met zijn nieuwe muzikale avontuur en kijkt terug op een prettige samenwerking met veel mooie herinneringen. Jolink: “Wij hopen dat ze King Of The World worden!”

Kaarten ‘Høken in Toldiek’

‘Høken in Toldiek’ vindt plaats bij J.J.C. Flophouse in Toldijk op 28 en 30 juni. De kaartverkoop is inmiddels flink op gang, dus wees er snel bij. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende adressen:

Jeugdsoos Flophouse
Hoogstraat 15
7227 ND Toldijk (alleen vrijdagavond)

Café Den Bremer
Zutphen-Emmerikseweg 37
7227 DG Toldijk

Café De Seven Steenen
J.F. Oltmansstraat 6
7221 NA Steenderen

Café De Tol
Keijenborgseweg 1
7021 KP Zelhem

Geplaatst onder