Een update met betrekking tot de gezondheid van Jan Manschot!

Beste mensen,

Een aantal maanden geleden heb ik een stuk over de problemen met mijn gezondheid op de NORMAAL site geplaatst. Ik heb daar toen een aantal heel betrokken reacties op gehad. Daarom vind ik het tijd worden om jullie even op de hoogte te houden.

Inmiddels heb ik een aantal intensieve therapieën achter de rug, namelijk bestraling en chemo. Hoe en of dit allemaal gewerkt heeft is nu nog erg onduidelijk. In juli worden er weer nieuwe MRI scans gemaakt waaruit moet blijken hoe ik er voor sta. Ik voel me best aardig. Wel ben ik snel moe en ook nogal wankel op de been, maar goed genoeg om op zondag 30 juni in Toldiek een aantal nummers mee te spelen met de “olde bezetting”.

Ik verheug me erop en ik hoop jullie daar te begroeten.

Jan Manschot

Geplaatst onder