Kinderknalmiddag 2013!

prijzen!In de kerstvakantie worden de jaarlijkse kinderknalmiddagen gehouden bij Flophouse in Toldijk. Ook dit jaar worden er weer leuke spellen georganiseerd waaraan jij en vele andere kinderen mee kunnen doen.

Heb jij zin in een gezellige middag met je vriendjes, stuur dan een mailtje naar het volgende e-mailadres: kinderknalmiddagen@flophouse.nl met vermelding van je naam, school en groep. Je krijgt een bevestiging wanneer we de mail hebben ontvangen. Word jij de knalkoning of knalkoningin van dit jaar?!

Wie mag er naar toe?

De kinderknalmiddagen zijn voor de kinderen van groep 5, 6, 7 en 8. Misschien heb je wel een vriendje op bezoek of een logeetje, neem hem of haar dan gezellig mee.

Wanneer is het?

De kinderknalmiddag is voor de kinderen van school:

  • ‘De Rank’ uit Toldijk en ‘St. Martinus’ uit Baak
    op maandag 23 december
  • ‘St. Willibrordus’ uit Olburgen en ‘St. Joannes’ uit Steenderen
    op dinsdag 24 december
  • ‘De Steenuil’ en ‘De Akker’ uit Steenderen en ‘CBS Bekveld’ uit Bekveld op vrijdag 27 december

Als jouw school is ingedeeld op een dag dat je niet kunt, stuur dan een mail naar bovenstaand e-mailadres en geef aan op welke dag je wel kunt. Elke middag begint om 14:00 en duurt tot ongeveer 17:00.

Wat gaan we doen en wat kost het?

We hebben weer 20 leuke activiteiten bedacht. Van het Zenuwspel tot beschuit versieren. Er is de hele middag muziek en voor drinken wordt gezorgd. Om 17:00 wordt bekend gemaakt wie de knalkoning en knalkoningin van 2013 zullen zijn. Daarnaast gaat iedereen met een leuk prijsje naar huis. De middag kost €5,-. Dit betaal je bij binnenkomst.

Tot op de kinderknalmiddagen!
Geplaatst onder