De Uitluiweek is begonnen!

uitlui2013-thumbGisterenavond trapten we de Uitluiweek af met de Popquiz. Team ‘Dagwinkel Willemsen’ mag zich gelukkig prijzen. Zij gingen er met de wisselbeker en kaarten van De Jeugd van Tegenwoordig vandoor. Hieronder wat er de komende week nog te wachten staat.

Zondag 22 december is er de klaverjasbrunch. Beetje kaarten, beetje eten. Supergezellig voor de professionele en amateur klaverjassers onder u. Uiteraard vallen hier ook leuke prijzen te winnen.

Maandag en dinsdag starten de KinderKnalMiddagen (meer informatie hier). Oudhollands vermaak voor de kinderen van De Rank/St. Martinus (maandag 23 december) en St. Willibrordus/St. Joannes (dinsdag 24 december). De basisschoolkinderen van De Steenuil, De Akker en CBS Bekveld zijn vrijdag 27 december aan de beurt om te bepalen wie er met de titel KinderKnalKoning(in) 2013 vandoor gaat.

Donderdag 26 december: Kerstpop. We beginnen lekker bijtijds, zodat je niet te lang met schoonouders op de bank hoeft te zitten. Om 14:00 tikt de drummer van First Million het eerste nummer af.

Vrijdag 27 zijn we helaas gesloten, om de soos voor de resterende dagen in te wijden.

Zaterdag 28 december: De Ouwelullensoos! Voor ouwe lullen, door ouwe lullen! Met muziek voor ouwe lullen en drank voor ouwe lullen.

Zondag 29 december: De Autopuzzelrit! Voor iedereen met een achteruit in zijn versnellingsbak. Opgeven kan door te mailen naar autopuzzelrit@flophouse.nl of ‘s avonds in de soos. Let op: het verzamelen van strafpunten begint dit jaar iets eerder, namelijk 18:00!

Maandag 30 december: Afsluitingsavond met De Draad Kwijt! Livemuziek van de bovenste plank. Soos open om 21:00!

Woensdag 1 januari 01:00 Nieuwjaarsparty! Vol gas tot zonsopgang! Ook dit jaar: vol is vol.

Geplaatst onder