Kom uut die oefenruumte!

Flophouse organiseert vanaf april ‘Kom uut die oefenruumte!’, een bandcompetitie voor iedereen met muzikaal talent.

Het concept: verzorg alleen of met je band een spetterend optreden in Flophouse en ding mee in de strijd naar een plek in het voorprogramma van Normaal in Toldiek.

De voorwaarden zijn als volgt: de band verzorgt een knallend optreden waarbij er door ons wordt gelet op aantal bezoekers, promotie, originaliteit, kwaliteit en entertainmentwaarde van de act. Er wordt vanuit gegaan dat men een avondvullend programma kan verzorgen. Wij bieden het geluid, promotie via social media van Flophouse en als hoofdprijs een plek in het voorprogramma van Normaal tijdens Høken in Toldiek 2014!

De data waarop wordt gespeeld worden in overleg bepaald, maar zullen altijd op een vrijdagavond vallen. Let op: er wordt geen gage betaald voor de optredens.

Enthousiast? Aanmelden kan voor 1 maart via info@flophouse.nl of informeer bij één van de personeelsleden. Stuur in ieder geval de bezetting, het genre, het repertoire en een korte biografie mee in de aanmelding. Wij zullen dan een selectie maken van de bands en in overleg de speeldata bepalen.

Geplaatst onder