The Young Ones!

young, wild and freeBen je tussen de 16 en 18 jaar en heb je zin om één keer per maand iets gezelligs te doen met je leeftijdsgenoten? Dan is er nu The Young Ones!

The Young Ones, een samenwerking tussen Flophouse Toldijk en Plattelands Jongeren Steenderen, is een groep enthousiaste jongeren die graag leuke activiteiten wil ondernemen andere jongeren wil leren kennen. Dit jaar staan er verschillende activiteiten op de agenda, zoals lasergamen, klimmen, waterskiën, karten en het spel crazy 88!

De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers van Flophouse, de PJS en een aantal jongeren zelf. Om het seizoen goed te beginnen wordt er gestart met een superlekkere BBQ en wel op 25 mei vanaf 16.30u in Flophouse, wees erbij!

youngones_agenda-2014

Voor meer info over deze en andere activiteiten zie onze Facebookpagina: facebook.com/youngonesbronckhorst, of neem contact op via de mail: youngones@flophouse.nl