Herfstpop 2014!

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Herfstpop! Een guur avondje met lekkere muziek van Bad Shoes!

Bad Shoes is een 5-koppige coverband die in medley-vorm alle hits van toen en nu op je loslaat. Van Marco Borsato naar Elvis, via de klassiekers uit de 90’s en de hits van nu, naar Queens of the Stone Age en Dire Straits. Niets is voor de heren en dame van Bad Shoes te gek!

Niet alleen de muziek brengt je in hogere sferen, maar de show die Bad Shoes weggeeft is er een om niet snel te vergeten. Vol energie en overgave begeven de bandleden zich op het podium om er samen een spetterend optreden van te maken met alles erop en eraan!

Mooi man! Klinkt nu al goed! Wij hebben er zin in!

Herfstpop met Bad Shoes!
Vrijdag 17 oktober
Aanvang: 21:00
Entree voor 22:00: 5,- (daarna 7,-)

 

Geplaatst onder