Coversessies: Foo Fighters

the_fooAanstaande vrijdag hebben we een nieuwe coversessie op de agenda staan! Na het zeer aangename optreden van Fullbeat staat vrijdag 31 oktober The Foo in de soos.

The Foo is ontstaan uit 5 gemotiveerde muzikanten uit de achterhoek regio Steenderen. De broers Roy en Rene Nijhuis die hun muzikale ervaring hebben opgedaan met Rhavage en Van Peelen. Verder hebben ze een fantastische gitarist gevonden in Ramon Kelderman die zijn ervaring heeft opgedaan met Alfa en Twisted. Jeroen Baars heeft zijn baservaring natuurlijk met Mash en Mig Buff. Ruben de Kruijff is erbij gekomen en heeft ook al op menig podium gestaan. Kortom een geweldig clubje muzikanten die de Foo Fighters fantastisch goed neerzetten.

De hele avond spelen zij een breed repertoire van bekende en onbekende van The Foo Fighters. Voor de fan een absolute aanrader. Voor alle overigen muziekliefhebbers trouwens ook.

Geplaatst onder