Aanstaande vrijdag: Noekje – Anouk coversessie!

Aanstaande vrijdag een nieuwe coversessie! Ditmaal een coverband van rockchick nummer 1 : Anouk!

Noekje is de naam van de band en speelt moeiteloos alle nummers die je van Anouk kent. De 5-koppige band: “we willen het origineel benaderen en waar mogelijk onze eigen invulling geven aan de nummers van Anouk. We spelen nummers van alle CD’s van Anouk van rustige ballads tot stevige rocknummers.”

“Stevige rock en gevoelige ballads. De energie spat er vanaf. Sluit je ogen en je waant je bij een Anouk concert. ‘Noekje’ is de Anouk coverband van Nederland. Het afwisselende repertoire van Anouk wordt in één spetterend optreden gebracht. In 2013 kregen we de titel “Beste coverband van Nederland” door de ‘Dutch battle of the coverbands 2013′ te winnen dus wij zijn klaar om overal het dak er af te spelen.”

Je leest het: Beste. Coverband. van. Nederland! Aanstaande vrijdag, 21 november, 21:00!

Geplaatst onder