Winter BBQ!

Yes! Winter, eindelijk tijd om weer eens de barbecue uit het vet te halen en de aroma’s van lekkere gemarineerde speklapjes over de bevroren velden van de Achterhoek te laten dwalen! Als afsluiter van de tot nu toe koudste week van deze winter organiseren we zondagmiddag een WinterBBQ in de tuin!

Die speklapjes hoef je niet in je skipak en met handschoenen aan op te eten maar die laat je je voeren terwijl je ronddobbert in een heerlijk hete hout gestookte hottub die we in de tuin hebben geïnstalleerd. Als klap op de vuurpijl is er ook nog bij het kampvuur een super stukje livemuziek van The Tributes, dit alles van onder de nieuwe kapschuur in de tuin. Het enige wat zondag echt koud zal zijn, is het bier!

Neem je zwemkleding mee en er is een mogelijkheid om lekker warm te douchen en je om te kleden. Om 14.00 is de Tuin bij Flophouse geopend voor een heerlijk feestje op de zondagmiddag en iedereen is welkom!

Geplaatst onder