Hemelvaartsdag met een bus naar Lochem!

bennie_jolink_2014Vanuit Flophouse naar Lochem op Hemelvaartsdag! Het kan, met een bus en met een goed ontbijt achter de kiezen!

De lente hangt in de lucht en met de lente volgen natuurlijk diverse leuke feestjes in de buurt. Het inmiddels traditionele Dauwtappen op Hemelvaartsdag is er daar één van. Dit jaar gaan we het echter helemaal anders doen: we gaan naar Lochem!

Zoals jullie weten wordt op Hemelvaartsdag (14 mei) dit jaar een groot jubileumfestival door Normaal en vele andere bands gegeven. Omdat wij hen, uiteraard, een warm hart toedragen en we jullie zo’n spektakel niet willen onthouden, hebben we een leuke combi-actie bedacht. Voor slechts € 35,- bezorgen wij je een ticket, vervoer (bus heen en terug) en een hartstikke lekker Dauwtap-ontbijt om de dag mee te beginnen! Heb je al een kaartje, maar wil je wel graag mee? Dit kan! Maak dan alleen gebruik van het ontbijt en het vervoer. Dit kost dan slechts €10,- maar meld het wel even bij je opgave.

Meer informatie en de exacte tijden worden nog bekend gemaakt, maar ga ervan dat je de hele dag onder de pannen bent.  Wil je mee met de bus? Meld je dan vóór 28 maart aan via info@flophouse.nl.

Vol = Vol! Tot de 14e!

Geplaatst onder