8 en 9 mei: Lentefeest!

want het is lente

Dit weekend Lentefeest bij Flophouse! Zoals elk jaar hebben we de feesttent uit de grond getrokken en een handje vol topartiesten weten te boeken.

Vanavond trappen we af met DJ Feestneger. Deze plaatjes draaier trekt normaal gesproken volle zalen in zo’n beetje alle Après Ski toko’s in Europa. Vandaag verlaat hij de piste voor Achterhoeks publiek.

Zaterdagavond hebben we drie topacts: Vox Diablos, That’s What She Said en in de soos Brood op de plank. Vox Diablos in een hippe, jonge en enthousiaste rock-coverband die ook streed in Clash of the Coverband. That’s What She Said neemt vervolgens de tent over waarna er niet anders dan tot om de late uurtjes gefeest kan worden. In de soos speelt dit jaar Brood op de Plank, een unieke band met unieke instrumenten en een zeer tof repertoire.

Geplaatst onder