Flophousewarming!

Na maanden klussen is het zover! Vanaf 18 september is onze nieuwe soos geopend. Uiteraard wordt dit feestelijk gevierd met hapjes en drankjes en een boel gezelligheid. Lickety Split verzorgt deze avond de muziek!

poster_openingDe roots van de band liggen in Enschede, waar de muzikanten elkaar acht jaar geleden hebben leren kennen op het conservatorium. Na een ontelbaar aantal optredens is de band niet meer weg te denken uit de coverband scene. Ga naar Lickety Split is dan ook een graag geziene band in discotheken en op zomerfeesten.

Hoogtepunten van de band zijn onder meer optredens op de Nijmeegse vierdaagse en gigs in het buitenland, waaronder Karpaten (DE) en tours in opdracht van defensie voor militairen in Afghanistan en Turkije.

Laat je verrassen door deze girl power! Don’t believe, just watch!”

Geplaatst onder