Flophousewarming vrijdag 18 september

Na maanden van klussen is het zover: op 18 september heropent Flophouse zijn volledige verniewde soos!

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar het resultaat mag er zijn: de soos heeft een volledig nieuwe uistraling gekregen en voldoet weer voor tenminste 4 decennia aan de eisen van de tijd. Niet alleen zijn de wc’s, de bar en de vloer vernieuwd, maar ook is een spiksplinternieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd en is het meubilair totaal op de schop gegaan. Bovendien zijn die palen onder de DJ-booth verwijderd (u weet wel, waar u altijd tegenaan liep) en staat er nu een vast podium!

Benieuwd naar het eindresultaat? U bent van harte welkom om het geheel te bewonderen op vrijdagavond 18 september vanaf 21.00 uur. Lickety Split zal het nieuwe podium hierbij vakkundig aan een eerste test onderwerpen. De entree is gratis. Wij zien u graag de 18e om samen te proosten op onze nieuwe soos!

Kunt u niet de 18e? Geen probleem, Flophouse is elke vrijdag geopend vanaf 21.00 uur. Kijk voor de agenda en foto’s op deze site of volg ons op Facebook of Twitter.

Geplaatst onder