Pubquiz! Win kaarten voor Pieter Derks!

Aanstaande vrijdag een nieuwe Pubquiz! In teams van maximaal 4 personen gratis strijden voor zieke prijzen!

Deze editie is niet mals, maar er staat dan ook een leuke hoofdprijs tegenover: 4 kaarten voor de nieuwste cabaretvoorstelling van Pieter Derks.

Deze humorvolle Nijmegenaar staat al sinds 2006 op het podium. Vanaf september 2014 is Pieter weer met try-outs te zien van een nieuw programma onder de titel ‘Zo goed als nieuw’. Naast zijn programma’s schrijft Pieter ook columns voor BNN radio, was hij winnaar van het tv-programma ‘De slimste mens (2013) en is hij een van de leden van ‘In goed gezelschap’(VARA televisie)’ Sinds februari 2012 sluit hij regelmatig de week af in De Wereld Draait Door met stand-up comedy.

Meld je voor 22:30 met je teamgenoten bij de bar. Deelname is gratis, moge de slimsten winnen!

Geplaatst onder