Herfstpop met JYJ!

Aanstaande vrijdag vieren we Herfstpop met JYJ!

Bij een optreden van JYJ! moet JYJ! het doen, dus JYJ! ook! Dansen, zingen, juichen of gewoon lekker luisteren. Alles is toegestaan, zolang JYJ! het maar leuk vindt. Waar? Waar niet! Binnen, buiten, op een podium, in een woonkamer, wat JYJ! wil. Een huwelijk? Een Jubileum? Een personeelsfeest? Een receptie? Een café? Of gewoon zomaar? JYJ! zegt het maar. Op de voorgrond, of juist rustig op de achtergrond, JYJ! past zich aan elke situatie aan.

JYJ! speelt de klassiekers van toen en nu, zowel bekend als onbekend, op een verassende akoestische, eigenwijze eigen wijze. Verzoekjes? Geen probleem, dat kan ook. U vraagt en JYJ! speelt. JYJ! bestaat uit Justin, Yorick en Jeroen. Een (vr)olijk trio met maar 1 doel; er voor zorgen dat JYJ! een leuke avond hebt. 

‘Nuff said. Dat word een prima avondje Flophouse, waarbij we definitief afscheid nemen van de zomer en de gure herfst omarmen!

Geplaatst onder