Live-muziek in november!

We hebben en vol muziekprogramma voor de komende weken geboekt. Pak je agenda en noteer:

30 oktober Bibi-Ann: huiskamerconcert!

We warmen alvast op met een huiskamerconcert van Bibi-ann! Dit duo kennen we van coverband Vox-Diablos, waar ze toch wel de iet-wat hardere rock- en popsongs onder handen nemen. Maar de dames kunnen ook nog andere trucjes. Acoustisch, intiem en gezellig. Meezingen mag, maar hoeft niet.

6 november: Après Oktoberfest mit Tirol Sound!

Achtung, jetz gehts wieder los! Booooaaaaaap! Ook dit jaar halen we München naar Toldijk in dit jaarlijkse spektakel met biertafels, bierpullen, worst en Duitse schlagermuziek. Je hoeft alleen geen Duits te praten. Een win-winsituatie dus. Speciaal voor dit Duitse thema komt Tirol Sound een paar deuntjes spelen, waarop je vanachter de biertafel heerlijk kan mee deinen. Vanzelfsprekend is er de gebruikelijke dresscode: mannen in lederhosen, vrouwen in dirndls! Dit levert je tevens gratis entree op.

The Unforgiven:  Metallica coversessie!

Sinds 2000 tourt deze Metallica coverband door Europa en weet die-hard Metallicafans te pleasen met strakke covers en een zeer strakke live performance.

“There is only one Metallica and that of course is Metallica themselves. The Unforgiven brings a tribute to these Gods of metal. They try to achieve a perfect performance of the Metallica songs with their dynamic and energetic live shows. And they succeed time after time as one of the best tribute acts in Europe.

They take their audiences on a trip through 25 years of history of the most influential metalband in the world. Apart from the biggest hits (One/Enter Sandman) The Unforgiven also plays it’s very own Metallica Medley.
Both the most dedicated Metallica fans and the true music lovers will enjoy this trip.”

Dit word flink knallen met deze tijdloze metal-coverband. Headbangen voor jong en oud!

 

 

Geplaatst onder