Woensdag 20 januari: Eva Schuurman in de Flopbieb!

Op woensdagavond 20 januari 2016 is Eva Schuurmans te gast in de Flopbieb. Ze zal ons vermaken met gedichten en voordrachten. De vrijwilligers van de Flopbieb organiseren deze avond voor alle belangstellenden uit Toldijk en omgeving. U kent Eva wellicht van haar column in de Contact. Ze is schrijfster, dichteres en ambtenaar van de burgerlijke stand in Bronckhorst. In 2015 was ze genomineerd als Dichter des Achterhoeks.

Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar en om 20.00 uur begint Eva met haar voordracht.

Wilt u zeker zijn van een plaats, dan kunt u uw naam op de intekenlijst in de Flopbieb zetten óf een mailtje sturen naar flopbieb@hotmail.com. Bij de uitgang staat een bus waarin u een vrije gift kunt doen ter bestrijding van de onkosten.