Høken in Toldiek festival 2016

Zonder Normaal geen høken? Natuurlijk wel! Høken is feesten, høken is springen, høken is dansen, høken is los gaan, høken is liefde en høken is genieten. Høken is alles wat leuk is! Daarom presenteren we u met gepaste trots het Høken in Toldiek festival 2016, twee dagen høken als nooit tevoren!

* Update: Kaarten zijn nu te koop! Ga naar de ticketshop!

 

Vrijdag 24 juni

2016_hoken_doe_maar 2016_hoken_kisjeskearls 2016_hoken_acdcuk 2016_hoken_bokkers 2016_hoken_boetners 2016_hoken_memphis_maniacs

 

 

 

 

 

 

 

Op de vrijdagavond trappen we af met een zere gevarieerd programma op maar liefst drie podia! Het terrein opent om 19.30 uur en Kisjeskearls zullen dit weekend om 20.00 uur aftrappen met hun ode aan  Normaal door middel van covers. Dit alles in de nieuw toegankelijke tuin. Daarna volgt Doe Maar Net Alsof. Een 9-koppige Doe Maar-tributeband met driekoppige blazerssectie dat gegarandeerd voor een spectaculaire show zal zorgen. Om 21.30 uur neemt rasmuzikant Bökkers met zijn band het stokje over om met zijn dialectrock het høken in gang te zetten. Vervolgens kan verder gehøkt worden op de legendarisch muziek van AC/DC, gebracht door de Engelse toprockers van AC/DC UK. Tegelijkertijd rammen ook De Boetners alle noten uit hun instrumenten onder de kapschuur. Deze jonge gasten uit Ulft timmeren hard aan de weg met hun eigen karakteristieke dialectrock. Als knallende afsluiter van de vrijdag zullen de Memphis Maniacs alles uit de kast halen op het hoofdpodium vanaf 0.00 uur.

 

Zondag 26 juni, Koffieconcert

2016_hoken_pensionados 2016_hoken_pater_moeskroen 2016_hoken_old-nijs 2016_hoken_stesti 2016_hoken_kenneh

 

 

 

 

Natuurlijk mag ook dit jaar het traditionele koffieconcert niet ontbreken. Om 10.30 uur staat de koffie klaar en zal blaaskapel Štěstí hun klanken over de festivalwei laten schallen. Om 11.30 uur zal het hoofdpodium het domein zijn van De Pensionado’s, die met 200 jaar (!) rockervaring wel weten hoe er gehøkt moet worden. De band, bestaand uit Ernst Wernicke (the Jibbs), Stef Geurtzen (the Hurricanes, Bonne Route), Bennie Migchelbrink en natuurlijk Bennie Jolink, die zichzelf betitelen als rollator-rockers, geeft dit jaar maar enkele optredens, dus dat moet je zien! Ook zullen de Lendebosch-blazers, bekend van hun optreden op het Koffieconcert 2015 en tijdens de afscheidshow van Normaal, wederom een ode aan de jacht brengen.

Omdat het Koffieconcert voor alle leeftijden is, zijn er ook voor de alle kleinste høkers diverse activiteiten, zoals schminken en een luchtkussen. Daarnaast hebben wij Kennèh gestrikt om een Kennèh-kindershow te verzorgen. Hoe dit er uit gaat zien is geheim, maar dat ‘dansen en springen voor de allerkleinste’ gaat worden staat vast! Vervolgens beklimt Old Ni’js, toch ook al goed voor 160 jaar ervaring, rond 13.30 uur het hoofdpodium met een repertoire bestaande uit enkel eigen nummers. Hierna zal Kennèh hun feestelijke muziek ten gehore brengen. Pater Moeskroen zal om 15.30 uur het Koffieconcert en daarmee Høken in Todiek 2016 afsluiten. Deze heren vieren exact in dit weekend hun 30-jarig jubileum, dus extra feest!

Vervoer en lokatie

Høken in Toldiek Festival vind plaats op het bekijk deze lokatie op google maps. Kom je met de fiets of auto, dan kan je parkeren in naast gelegen weilanden. Ben je van plan met het openbaar vervoer te komen, raadpleeg dan 9292ov.nl voor de meest gunstige reistijden. Onze lokatie:

J.J.C .Flophouse
Hoogstraat 15
7227 ND Toldijk

Tickets

Enthousiast geworden van het programma? Kaarten zijn alleen digitaal te bestellen. Dit jaar zijn er geen voorverkoopadressen en het is niet mogelijk kaarten  te reserveren. Er zijn zowel combitickets als afzonderlijke tickets beschikbaar. De prijzen zijn als volgt (excl. servicekosten):

  • Vrijdagavond:  25,- (niet bedoeld voor kinderen)
  • Koffieconcert: 20,-
  • Combiticket  (vrijdag en zondag): 40,-
  • Koffieconcert kinderkaart (4 t/m 12 jaar): 5,-

Zowel op vrijdagavond als zondag zijn er ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Let wel; vol is vol! Dus wees er tijds bij!

Voor beide dagen: neem je ID-bewijs dus mee. De vrijdag is niet bedoeld voor kinderen, op deze avond gaat er het altijd iets steviger aan toe dan op de zondag.
Op zondag zijn alle leeftijden welkom. Voor kinderen tot 4 jaar is de entree op zondag gratis.

Klik hier om naar de ticketshop te gaan!

 

 

Geplaatst onder