Aanstaande vrijdag; Jamsessie!

Aankomende vrijdag word er een jamsessie gehouden in Flophouse. Iedereen wie het leuk vind of lijkt om voor een publiek op te treden heeft vrijdag deze mogelijkheid.

Dit is niet enkel voor mensen die bijvoorbeeld al in een band zitten en de nodige optredens hebben gehad, maar speel je een beetje gitaar of zing je eigenlijk alleen onder de douche en ben je wel benieuwd wat anderen ervan vinden, dan is de kans om jezelf te laten horen. Het is niet nodig om eigen instrumenten mee te nemen, Flophouse heeft namelijk een akoestische gitaar, twee elektrische gitaren, een basgitaar, toetsen en drums geregeld die deze avond gebruikt mogen worden.

Verder zal er deze avond de bar uiteraard gewoon open zijn voor diegenen wie meer geïnteresseerd zijn in het drinken van een drankje en een goed gesprek.

Geplaatst onder