Toldieks Oktoberfest!

Hallo Leute! Aankomende vrijdag 14 oktober halen we het Oktoberfest weer naar Flophouse. Het ideale moment voor iedereen die niet naar München is geweest om dit gemis weer helemaal goed te maken. Of voor diegenen wie er wel zijn geweest maar gewoon geen genoeg kunnen krijgen van het fenomeen dat bekend staat als het Okberfest.

Voor deze Toldiekse variatie op het Oktoberfest hebben we niemand minder dan Ruud Appelhof weten te strikken. Deze beste man wist op de Zwarte Cross zeer succesvol de tirolertent op zijn kop te zetten, en we hebben er vertrouwen in dat hij dit kunstje in Toldiek weer gaat vertonen. Hierbij zal hij ondersteund worden door niemand minder dan onze lokale etherheld en kenner van de betere Duitse Schlagers, Pim Bijvank.

Om het authentieke Oktoberfest gevoel te creëren geldt er deze avond een dresscode van lederhosen en dirndls, en voor iedereen die zich aan de dresscode houd is er deze avond gratis entree. En omdat wij ook wel begrijpen dat het rondsjouwen met een pul de nodige inspanning vereist zal er bratwurst worden geserveerd om weer op kracht te komen.

De soos opent zijn deuren om 21.00, dus tot dan. Prost!

Geplaatst onder