18 januari Dicky Kets in de Flopbieb

Op woensdagavond 18 januari 2017 is Dicky Kets te gast in de Flopbieb. Ze zal ons vertellen over het ontstaan van haar boeken: ‘Winterkind en zomerwind’ over een bijna verdwenen manier van leven op een Toldiekse boerderij en ‘Dichte Luiken’ over een familiegeschiedenis op het Franse platteland. De vrijwilligers van de Flopbieb organiseren deze avond voor alle belangstellenden uit Toldijk en omgeving.

U kent Dicky wellicht als Toldiekse dorpsgenoot. Ze heeft bijna haar hele leven met plezier in of rondom Toldijk gewoond. Een jaar geleden is ze samen met man en hond naar Leesten-West verhuisd. Een grote verandering van platteland naar stad. Samen met haar man ontdekt ze haar nieuwe leefomgeving. Ze schrijft, leest, schildert en doet vrijwilligerswerk. Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar en om 20.00 uur begint Dicky met haar voordracht.

Wilt u zeker zijn van een plaats, dan kunt u uw naam op de intekenlijst in de Flopbieb zetten of een mailtje sturen naar flopbieb@hotmail.com.

Tijdschema

  • Vanaf 19.30 uur ontvangst van bezoekers met koffie e.d. (koffie en thee is gratis)
  • 20.00 uur eerste deel van de voordracht van Dicky Kets
  • 20.30 uur pauze voor een drankje (op eigen kosten) en mogelijkheid tot bezoek Flopbieb
  • 21.00 uur tweede deel van de voordracht
  • Rond 21.30 uur afsluiting