10 maart: Coversessie met I found the Cure!

Vrijdag 10 maart is er weer een Coversessie bij Flophouse! Bandjes als CCR, Editors, Coldplay, Snowpatrol, Red Hot Chili Peppers en Metalica kwamen al aan bod tijdens deze avond. Deze keer zullen de jongens van I Found the Cure laten zien wat ze in huis hebben!

Met wereldhits als A Forest, Lullaby, Close To Me en Boys Don’t Cry zette de band een stevige stempel op de New Wave scene van de jaren ’80.

De vijf mannen van I Found The Cure weten de unieke The Cure-sfeer te brengen verpakt in een energieke live performance. Met de juiste New Wave sounds, ontplofte kapsels en excentrieke make up geeft I Found The Cure het publiek de ultieme The Cure experience.

De band weet op indrukwekkende wijze de authentieke sounds en beleving van The Cure over te brengen op het publiek waardoor er een bijzondere interactieve chemie ontstaat die je als liefhebber niet snel zult vergeten!

Geplaatst onder