Høken in Toldiek festival! Kaartverkoop in volle gang!

Vrijdag 30 juni

Na de succesvolle eerste editie van het Høken in Toldiek festival in het laatste weekend van juni 2016, zal ook dit jaar het feest weer losbarsten. Want dat er gehøkt kan worden zonder Normaal, dat hebben jullie vorig jaar wel bewezen! En dat gaan we dit jaar nog eens dunnetjes over doen: Toldiek zal weer op zijn grondvesten schudden met een programma om ú tegen te Høken!

Bökkers

Op vrijdagavond 30 juni trappen we af met Normaal tribute Kisjeskearls, de band waar onze tuin vorig jaar te klein voor was. Deze jongens hebben het in 2016 naar de zin gehad en hopen dat dit jaar te overtreffen.

The Weekend Warriors pakken daarna keihard aan met hun mashup-medley-mix met levensgrote hits in een show van 1,5 uur oh yeah-erlebnis. Aansluitend zullen de plaatselijke helden van de Taliband een setje vol gas knappen onder de Kapschuur.

Op het hoofdpodium zal Bökkers deze spectaculaire avond afsluiten met een dampend optreden, vergelijkbaar met, maar nóg beter dan vorig jaar! Alsof dat nog niet genoeg is, zal de Heavy Hoempa, alias de harmonie van de duivel, tussendoor kriskras op het terrein opduiken en u wegblazen met kneiters van onder andere Metallica, AC/DC en Rammstein. Foi, wat’n Høken!

Zondag 2 juli

En natúúúúrlijk is er op zondag 2 juli het traditionele Koffieconcert. Vanaf 10.30 u op de bankjes in de zon wakker worden met een fijne kop koffie en de vertrouwde klanken van blaaskapel Štěstí.

KennehBoh Foi Toch Hillbilly Moonshiners Old Ni-js Stesti

Maar daarna dient er wel een tandje opgeschakeld te worden, want op het hoofdpodium zullen achtereenvolgens Old Ni’js, The Hillbilly Moonshiners en Boh Foi Toch het tempo en de gezelligeheid stukje bij beetje gaan opvoeren.

In de tuin spelen de heren van Kénnèh twee sets, één voor kinderen en één voor niet-kinderen. Sowieso wordt dit voor alle kleine Høkers dit jaar een zeer speciale editie. Zin om te Høken? Wij wel! Voor de snelle besteller is er een mooie vroege Høkerskorting en voor de ware liefhebber een fijne combikaart.

Vervoer en lokatie

Høken in Toldiek Festival vind plaats op het terrein van J.J.C. Flophouse. Kom je met de fiets of auto, dan kan je parkeren in naast gelegen weilanden. Ben je van plan met het openbaar vervoer te komen, raadpleeg dan 9292ov.nl voor de meest gunstige reistijden. Onze lokatie:

J.J.C .Flophouse
Hoogstraat 15
7227 ND Toldijk

Tickets

Enthousiast geworden van het programma? Kaarten zijn alleen digitaal te bestellen. Er zijn zowel combitickets als afzonderlijke tickets beschikbaar. Voor beide dagen: neem je ID-bewijs mee.
Ook dit jaar zijn er geen voorverkoopadressen en is het dus niet mogelijk kaarten  te reserveren.

Kinderen

De vrijdagavond is niet bedoeld voor kinderen, op deze avond gaat er het altijd iets steviger aan toe dan op de zondag. Op zondag zijn alle leeftijden welkom. Voor kinderen tot 4 jaar is de entree op zondag gratis.

 

Bestel hieronder je kaarten!

Of klik hier voor een nieuwe pagina!

Geplaatst onder